Paypercall toont de volledige kracht van Lightning Charge
Lightning Network

Paypercall toont de volledige kracht van Lightning Charge

Blockstream

Blockstreams week van de Lightning Charge-LApps heeft reeds een aantal krachtige apps voor webontwikkelaars getoond: FileBazaar en Lightning Publisher voor WordPress helpen content creators, en nanotip maakt het mogelijk om fooi te ontvangen via het Lightning Network. Lightning Charge kan echter ook gebruikt worden om zonder creativiteitslimieten LApps te creëren, zoals paypercall, een van de meest flexibele LApps die we hebben ontwikkeld.

Paypercall maakt de belofte van een nieuwe generatie aan microtransacties voor het internet waar. Webontwikkelaars kunnen er betalingen mee ontvangen voor specifieke geprogrammeerde API-acties. Wil je een microtransactie ontvangen voor het versturen van een SMS? Wil je een afbeelding verwerken in ruil voor een kleine betaling? Paypercall stelt ontwikkelaars daartoe in staat, en met de directe betalingen van Lightning is de functionaliteit van de API direct beschikbaar.

Node.js-programmeurs kunnen paypercall direct gebruiken als een express middleware die betaling vereist aan de Lightning Charge-server voordat het API-verzoek wordt doorgegeven. Het is ook mogelijk om paypercall te gebruiken als een reverse proxy die op soortgelijke wijze het verzoek tegenhoudt tot de betaling is verwerkt.

An example of paying per SMS.

De gebruikerservaring is simpel: als gebruikers gebruik willen maken van een paypercall-dienst voor Lightning Charge, bezoeken ze de URL van de ontwikkelaar om een invoice aan te maken voor het Lightning Network. Na betaling kunnen ze hun functie aanroepen en de dienst gebruiken die de ontwikkelaar aanbiedt.

Blockstream kondigt deze week veel Lightning Charge-LApps aan, maar paypercall is waarschijnlijk het meest indrukwekkend, want echt alles is er mogelijk mee. Het maakt een geheel nieuwe klasse aan diensten beschikbaar voor het internet! We kijken ernaar uit om te zien wat ontwikkelaars ermee doen tijdens de groei van het Lightning Network.

Probeer paypercall eens uit. Experimenteer met het combineren van c-lightning en Lightning Charge via testnet en ontvang microtransacties voor content of diensten als voorbereiding op de bèta van c-lightning, of test het eens uit om een gevoel te krijgen voor hoe Lightning Charge werkt. Dit is wat ervoor nodig is: een testnet node, een Lightning Charge server, en de paypercall-LApp.

If you have specific preferences, please, mark the topic(s) you would like to read: