Een update over het herstellen van de toegang tot tweetrapsauthenticatie in GreenAddress
Blockstream Green

Een update over het herstellen van de toegang tot tweetrapsauthenticatie in GreenAddress

Blockstream

GreenAddress heeft recent een nieuwe procedure aangekondigd voor het herstellen van toegang tot wallets waarvan de tweetrapsauthenticatiemethode verloren is gegaan. Deze procedure geldt voor gebruikers die hun eigen woordenlijst hebben, maar geen toegang meer hebben tot hun tweetrapsauthenticatie.

In de komende maanden brengen wij nieuwe versies van onze wallets uit die gebruikers in staat stellen om de tweetrapsauthenticatie te resetten en toegang te krijgen na een bepaalde tijd.

GreenAddress heeft ook plannen aangekondigd om gebruik te maken van CheckSequenceVerify (CSV) in Bitcoin om het herstelproces geheel 'trustless' en atomisch te maken. Er zijn geen nlocktime-bestanden meer nodig, en er is geen e-mailadres vereist voor de ontvangst van deze bestanden. Nieuwe adressen in wallets hebben zo automatisch de mogelijkheid om te worden hersteld. Zodra ondersteuning voor CSV is voltooid en getest door het GreenAddress-team, wordt het voor iedereen standaard ingeschakeld.

We willen gebruikers eraan herinneren om een tweede tweetrapsauthenticatiemethode als back-up in te stellen indien er momenteel slechts één wordt gebruikt.

Meer details over het herstelproces kunnen worden gevonden op de GreenAddress-blog.

If you have specific preferences, please, mark the topic(s) you would like to read: